Workshop voor volwassenen
ZIN IN EEN WORKSHOP SCHILDEREN IN EEN INSPIREREND ATELIER 
Heb je nog nooit geschilderd en zou je dat een keer willen proberen? Schilder je al een tijd, maar zit je vast in je stijl? Wil je iets bijzonders doen met een paar vriend(inn)en of familie? Ik verzorg workshops op maat en ontvang u graag in mijn atelier. Stel een groepje van min 2 - max 8 personen samen en meld je aan. Schilderen is een bijzondere ervaring: je werkt met acrylverf in een ontspannen sfeer, samen met mensen die je kent. Verf, doeken, penselen, paletmes en alles wat nodig is om tot een leuk eind resultaat te komen zijn in het Atelier aanwezig. Acrylverf is ideaal voor de beginnende schilders. Door de korte droogtijd en de levendige, schitterende kleuren kun je veel verschillende onderwerpen schilderen. Het leuke is dat je aan het eind van de workshop naar huis gaat met een schilderij dat je zelf hebt gemaakt.


DAGWORKSHOPS
We starten om 9.30 uur met koffie en lekkernij. Uitgebreide verzorgde middaglunch . Alle gebruik van materialen en beschildering van 1 doek inbegrepen. Na afloop tegen 16.00 uur bespreken we de resultaten onder het genot van een drankje en een hapje. Min. 4 max 8 personen.


CADEAUBON 

Wat is het mooiste dat je iemand kunt geven? Een ervaring, een onvergetelijke beleving! Schenk daarom een workshop cadeau op maat! Mail mij en ik zorg voor een persoonlijke cadeaubon met daarop de naam van degene die hem ontvangt.


Wil je een indruk krijgen van mijn werk? Kijk dan bij mijn portfolio.

Schilderworkshop Volwassenen
Workshop volwassenen
Angela.."Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! Namens iedereen bedankt voor de leuke middag"

© Copyright 2018 | Website realisatie door WebSentiment